Hotels & Resorts

Veel keuze

Op Eagle Beach heb je de keuze uit meerdere hotels en appartementen, van low budget, All Inclusive, tot een hip boutique resort, en van familiehotel tot Adults only. De hotels staan direct op het strand of aan de andere kant van de weg, in dat geval hoef je alleen even het zebrapad over te steken om op het strand te komen.

De meeste hotels hebben een handdoekservice, dus laat de strandlakens maar thuis. Er zijn ligbedden en parasols op het strand beschikbaar voor hotelgasten. Veel hotels hebben specials voor honeymooners, Happy Hours met lekkere cocktails, en wekelijks live muziek.

Druif Beach

In het zuiden van het gebied dat wordt aangeduid als Eagle Beach, bevindt zich Druif Beach. Hier zijn ook een aantal resorts te vinden, direct aan het strand of aan de overkant van de weg. Deze resorts hebben hotelkamers of appartementen, en de verzorging varieert van Logies tot Ultra All Inclusive. Voor de kinderen is er een kidsclub, en in enkele resorts verblijven kinderen t/m 12 jaar zelfs gratis.

Low budget

Ben je op zoek naar een low budget hotel? Ook dat is mogelijk, Arubiana Inn ligt op circa 1,5 km van het strand, heeft een heerlijk zwembad met zonneterras, en is een prima uitvalsbasis voor een low-budget vakantie op Eagle Beach.

Altijd een hotel dat bij je past

Logies, Logies en ontbijt, Halfpension, Volpension, All Inclusive, Ultra All Inclusive, het is allemaal mogelijk op Eagle Beach. Per resort verschilt de keuze, dus kijk eerst even goed rond voordat je iets boekt. Wat je ook zoekt, er is altijd wel een hotel dat bij je past op Eagle Beach!